STROOM
STROOM

STROOM
STROOM

STROOM
STROOM

STROOM
STROOM

1/3

Foto's door Adam Tenorio

S T R O O M

Er gaan op een dag ontelbare gedachtes door me heen. Over... vanalles. Mijn hoofd zit vol met tekst, woorden, zinnen, zonder keurige leestekens, flarden die een belevingswereld reflecteren, die mijn humeur en kijk op de wereld bepalen, zonder dat ik het altijd doorheb. 
Toen in maart 2020 de eerste lockdown inging, ik thuis kwam te zitten en plots niets meer hoefde, werd ik me eigenlijk pas bewust van deze constante gedachtestroom, die constant draaiende tekstmotor, mijn innerlijke monoloog. 


De voorstelling STROOM is een poging die innerlijke monoloog hoorbaar te maken. Het probeert de STROOM aan gedachtes in een hoofd in een STROOM aan woorden te presenteren, te begrijpen en bewust te worden. In een herkenbaar schouwspel van tekst en beweging wordt een binnenwereld blootgelegd en krijg je een inkijkje in een hoofd, waar uiteindelijk het verlangen wordt uitgesproken naar rust en stilte. 
Tijdens de voorstelling worden gedachtes van mensen uit de stad afgespeeld, die in de weken voorafgaand aan de voorstelling op straat zijn opgenomen.  

s p e e l d a t a 

Woensdag 6 oktober 2021 | 20:00 uur & 21:00 uur
Festival Cultuurklunen, Oss

Donderdag 7 oktober 2021 | 20:00 uur & 21:00 uur
Festival Cultuurklunen, Oss

Zaterdag 30 oktober 2021 | 20:00 uur
Window of opportunity festival | Studio de bakkerij, Rotterdam

c r e d i t s 

Concept en spel: Stijn van Erp

Coaching en regie: Eva van Boxtel

 

Promotiebeeld: Adam Tenorio

Met dank aan: Stichting Droom & Daad, Stichting Oss cultureel,
Timewindow Rotterdam, Ton Hendriks, Marjolein Buijs.